Nå er tiden kommet for å melde deg på sommerens leir

Vi kjører ordinær påmelding til sommerleir innen fristen 15. mars. Enten blir det leir som planlagt i Sverige, eller så lager vi en egen leir kun med troppen.

Dersom situasjonen i juni tilsier at leir ikke kan gjennomføres vil vi refundere innbetalt beløp fullt ut.

For å vite hvor mange som ønsker å være med på sommerens leir blir det da viktig at alle nå overholder fristen 15. mars.

Vi gleder oss til sommerens leir. I stedet for den tradisjonelle kretsleiren med speidere i fra Asker og Bærum krets blir det i år regionsleir med alle kretsene på Østlandet - en litt større leir enn vanlig i år altså!

Som for 4 år siden blir leiren på Kragenäs leirsted rett sør for Strømstad. Det er Gøteborg speiderkrets som eier leirstedet og det er supert bygget opp for nettopp slike leire som dette. Vi gleder oss 🙂

Påmelding

Du melder deg rett og slett på ved å betale leiravgiften på kr. 4.000,- innen 15. mars til konto: 1503 77 22003
Asker KFUK-KFUM-speidere v/Jørgen Bjørndalen
Skanseløkka 4
1383 ASKER

PS! Det er mulig å søke KFUK-KFUM-Speidernes deltakerfond om støtte dersom man opplever at kostnadene blir for høye for familien.

Deltakeravgift

Deltakeravgiften for Askerspeiderne blir kr. 4.000,- For familiemedlem nummer to og videre blir prisen kr. 3.700,-

Program

Avreise blir tidlig lørdag morgen den 27. juni. Vi kommer hjem litt ut på ettermiddagen lørdag 4. juli. I mellom der blir det både vanlig og uvanlig speiderprogram med haik, bading, leirbål og idrettsturneringer.

Meld deg på! Bli med!

Del i sosiale medier
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments