Deilige fajitas på bålet

Nydelige fajitas lager du enkelt på bålet ute i skogen. Du trenger ikke ovnen hjemme og laget i friluft smaker dette enda bedre.

wp-1472152039666.jpgEnkel og deilig bålrett

Fajitas på bål smaker akkurat som den du lager hjemme. Et godt måltid i friluft fra et flott speiderbål skal det mye til å slå! Sett frem ingrediensene slik at hver enkelt lager selv sin fajitas i lompen. Dersom noen ikke liker fajitas kan en lage en tacomiks.

Slik går du frem

  • Lag gode glør på bålet.
  • Snitt opp tilbehør og kjøtt.
  • Stek kjøttet i aluminiumsfolie før det settes frem for å lage fajitasene.
  • Hver enkelt speider lager sin fajitas slik en ønsker og pakker denne inn i aluminiumsfolie.
  • Varmes forsiktig på glør til osten inni er smeltet. Vend ofte.
  • Alternativt kan kjøtt/kjøttdeig stekes hjemme og fajitasene lages ferdig hjemme kun for å legges i bålet 🙂

Dette trenger du

  • Tacolefser
  • Biffkjøtt
  • Løk
  • Paprika
  • Mais (boks)
  • Sjampinjong (boks)
  • Gul ost (revet)
  • Biffkjøtt og kylling (eller en av delene)
  • Taco krydder til kjøttet
  • Tacosaus
  • Rømme

wp-1472152076258.jpg

Del i sosiale medier
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments