Fajitas på bål

Nydelige fajitas lager du enkelt på bålet ute i skogen. Du trenger ikke ovnen hjemme og laget i friluft smaker dette enda bedre.

"Nydelig bål rett
Fajitas på bål smaker akuratt som den du lager hjemme. Et godt måltid i friluft fra et flott speiderbål skal det mye til å slå! Sett frem ingrediensene slik at hver enkelt lager selv sin fajitas i lompen. Dersom noen ikke liker fajitas kan en lage en tacomiks.

Slik går du frem

  1. Lag gode glør på bålet.
  2. Snitt opp tilbehør og kjøtt.
  3. Stek kjøttet i aluminiumsfolie før det settes frem for å lage fajitasene.
  4. Hver enkelt speider lager sin fajitas slik en ønsker og pakker denne inn i aluminiumsfolie.
  5. Varmes forsiktig på glør til osten inni er smeltet. Vend ofte.

Dersom noen ikke liker fajitas eller vil ha en variant kan en også lage tacoskjell eller en tacomiks. For miks knus noen skjell og bland alle ingrediensene i aluminiumsfolien.

Dette trenger du

  • Fajitas lefser
  • Biffkjøtt
  • Løk
  • Paprika
  • Mais (boks)
  • Sjampinjong (boks)
  • Gul ost (revet)
  • Biffkjøtt og kylling (eller en av delene)
  • Taco krydder til kjøttet
  • Taco saus
  • Rømme
  • Taco skjell

"

Del i sosiale medier
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments