Påske med Askerspeiderne

Hjemme i påsken? Fortvil ikke. Her kommer påskeaktiviteter til alle våre speidere. Glem heller ikke påskebudskapet (bibel.no).

Påskeaktiviteter med KFUK-KFUM-speiderne

I påsken kan du delta i to konkurranser i regi av Norges KFUK-KFUM-Speidere. Du kan blant annet vinne hengekøyer og sekker.

Konkurranse 1 - Påskeoppdraget: https://www.facebook.com/events/1985630128247987/

Konkurranse 2 - Påskefres: https://kmspeider.no/aktiviteter/paskefres-article14882-871.html

PS! Vi i Askerspeiderne har bestilt både påskemerkene til KM-speiderne (over) og hjemmeleirmerket (under). Vi deler de ut når de kommer - til de som har fullført kravene til merkene. 🙂 Si ifra til Pute (92 62 05 03) eller Rolf (92 04 63 16) om du fullfører kravene.

Vandrermøter

Vi fortsetter også i påsken med vandrermøter mandag 6. og mandag 13. april. klokken 18.00. Her blir det speiderprogram, andakt, leker og moro. Vi møtes på Google Meet som 'vanlig'. Lenke kommer på SMS til alle vandrerne.

Hvem vet - kanskje har Askerspeiderne sin påskehare en liten overraskelse i påsken???

Hjemmeleir

Nå kan du ta hjemmeleir-merket. Legg deg ut i hagen en natt, eller dra på tur i nærområdet i påsken. Gjør du det kan du bestille hjemmeleir-merket til leirbålskappen din ved å sende en melding til Rolf eller Pute.

JOTI - Jamboree On The Internet

I sommer var Andreas, Anine, Halvor, Rolf og Pute på verdensspeiderleir i USA. Nå kan du delta på verdensspeiderleir på Internett helgen 3. til 5. april. Fredag til søndag gjennomføres nemlig JOTI med speidere over hel verden. Les mer her og bli med: www.jotajoti.info

Se leirbålet som ble sendt live Lørdag 4. april kl 19:30 fra Kandersteg internasjonale speidersenter - hvor Askerspeiderne har vært to ganger: Live leirbål i opptak fra Kandersteg

Andakter hele påsken - Chris og Øystein

Her finner du flotte videoandakter for barn og ungdom med Chris og Øystein gjennom påsken: Påskekalender med Chris og ØYSTEIN 2020

Stifinnere

Stifinnerjentene jobber med vårt egenutviklede koronamerke.

Stifinnerguttene har fått egen e-post med program for påsken.

Del i sosiale medier
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments