Stifinnerkonkurranse på Kalvøya

Alle stifinnere og småspeidere i Asker og Bærum inviteres til konkurranse på Kalvøya søndag 7. mai. Velkommen til spennende og morsomme oppgaver i «Det store kretsløpet»!

Både stifinnerguttene og stifinnerjentene stiller lag – stifinnergutta patruljevis hvis mange nok blir med. Dette er høydepunktet for speideråret. I fjor vant Isbjørn-Ørn KFUK-KFUMs vandreskinn – hvem tar med seg dette hjem i år?

Familie og venner er hjertelig velkommen til å være med!

Tid: søndag 7.mai kl. 10.15-15.15

Oppmøte: Kalvøya utenfor Sandvika. Vi møtes kl. 10.15 rett over broa (ved kiosken). OBS! Det er redusert parkeringskapasitet v/ Kadettangen. Samkjøring og offentlig kommunikasjon er gode alternativer. Foreldrene arrangerer samkjøring selv. Speiderne hentes samme sted.

Påmeldingsfrist 1. mai.

Hva skjer på Kalvøya?

Kalvøyadagen er stifinnernes kretskonkurranse. Det er da det gjelder å vise hva man har lært i løpet av året! Patruljen skal samarbeide om å løse omtrent 8 oppgaver og man samler poeng på hver oppgave. Patruljen med flest poeng vinner et vandreskinn.

Patruljen skal gå rundløypen alene uten voksne. Det er kort avstand mellom postene. Foreldre og ledere er postmannskap, og får instruksjon i oppgavene og i å gi poeng. Andre foreldre og ledere inviteres til å gå løypen motsatt vei for å se hva oppgavene går ut på. Dersom det er barn som av spesielle grunner må følges i løypa ønsker arrangørene beskjed på forhånd.

Program:

  • 10.30: Oppmøte, registrering
  • 10.45: Velkommen
  • 11.00: Lunsj (matpakker), salg av Kalvøyamerker kr 10
  • 12.00: Start på konkurransen «Det store kretsløpet»
  • 13.20: Fri lek (ta gjerne med tau, kubb, ball eller annet til felles lek)
  • 14.20: Kåring av vinnere (avslutter ca 15.00)

Ta med

Sekk med mat, drikke og sitteunderlag (det er ikke lov å tenne opp griller på Kalvøya). PS! Ta med kr. 10 dersom dere ønsker å kjøpe Kalvøyamerket.

Viktig informasjon

  • Kalvøyadagen arrangeres av ledere fra Asker og Bærum krets av NSF og KFUK-KFUM speiderne. Alle lag må stille med postmannskap (foreldre eller ledere).
  • Kalvøya er fredet, og det er ikke lov å plukke blomster. Det er fasanreder i skogen, og ingen skal gå utenfor merkede løyper. Vi ber om at speiderne informeres om dette på forhånd.
  • Alle må ta med egen mat til lunsj.

Stifinnere i Asker og Bærum konkurrer hver mai

Alle patruljene får hvert sitt diplom

Både NSF og KFUK-M er med i konkurransen

Del i sosiale medier
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments