Stifinnerguttene møtes hver mandag 18-19:30. Den første mandagen i måneden er det troppsmøte sammen med stifinnerjentene.

Du kan legge til kalendrene i din egen Google kalender ved å klikke på den blå knappen med hvit +  over nede i høyre hjørne. For å legge til i andre kalendere: Kopier lenken under og legg den til i Outlook e.l.:
Stifinnergutter: https://www.google.com/calendar/ical/d9bnrom9db90ime84mp0ae1ag4%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

Terminlisten f.o.m. i dag og framover

Hendelser med rød skrift er turer og møter utenom de faste mandagsmøtene.

når sted tema beskrivelse
2/9
18:00

19:30
Vardåsen kirkeOppstartsmøte stifinnereHøstens første møte for stifinnere! Alle skal få prøve seg på ulike speideraktiviteter og vi skal ha mye moro sammen! Det er informasjonsmøte for foresatte under møtet, så fint om minst en voksen fra hver familie stiller.

Mer informasjon i lenken under når møtet nærmer seg.
http://www.askerspeiderne.no/tag/oppstart/
12/10
12:00

13/10 13:00
Vardåsen kirkeHøsttur med opptak og kirkeparadeAlle speiderne skal på overnattingstur denne helgen i oktober. Mens de yngre stifinnerne sover i hytter skal de store vandrerne og roverne sove i gapahuker o.l. Turen avsluttes med at alle speidere deltar på gudstjeneste i Vardåsen kirke, der speiderne har flaggparade og hjelper til med ulike oppgaver under gudstjenesten. Speiderforeldre bidrar med kake til kirkekaffen.
http://www.askerspeiderne.no/category/arrangment/gudstjeneste/
8/12
17:00

20:00
Vardåsen kirkeAdventfestVi avslutter høstterminen med en adventfest for speidere, familie og venner i Vardåsen kirke, 2. søndag i advent. Velkommen!
http://www.askerspeiderne.no/category/arrangment/adventsfest/

Terminlister alle speiderne