Utvidet samarbeide med Pamanugama YMCA

Samarbeidet med Pamunugama YMCA holder frem etter årets påsketur. To speidere kommer til flåteleiren og et helt nytt utdanningsfond er satt opp. Dette for å hjelpe lokale speidere til utdanning ut over grunnskolen!

Deltar på flåteleiren

Med støtte fra Askerspeiderne vil to roverspeidere fra Pamanugama bli med på årets flåteleir. De ankommer Norge noen dager før leiren og drar hjem et par dager etter leiren.

Vi vil ta kontakt med eldre speidere som er hjemme disse dagene for å bli med og vise de litt av Oslo-området mens de er her.

Utdanning skaper fremtid

Vi vet at utdanning er en god måte å hjelpe i land som trenger det. Videregående og høyere utdanning koster på Sri Lanka og er veldig dyrt for lokale familier. Sammen med Pamanugama YMCA har vi nå satt opp et utdanningsfond kalt 'Asker Pamunugama Scouts educational support'. I første omgang er det 4 elever på videregående nivå som har fått tilbud om støtte. Skolepenger for ett år på videregående koster for eksempel omtrent kr 1.500,-.

Du kan også være med og støtte

Ved å betale inn en sum til Askerspeidernes konto eller VIPPSe oss penger og merke betalingen med 'Utdanning Sri Lanka' så er du med og støtter opp om dette prosjektet.

Konto: 1503.77.22003
Asker KFUK-KFUM-speidere v/Jørgen Bjørndalen
Skanseløkka 4
1383 ASKER

Les mer

Asker YMCA YWCA Scouts Scholarship Fund begins

Del i sosiale medier

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of